MICRO-NEEDLING


Hoe werkt een Microneedling Treatment?

Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverbetering-en verjonging op gezicht en lichaam. Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). “Meso” betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt.


Ben je enkele kilo’s afgevallen? Heb je last van verslapte huid op specifieke plekken? Lokale vetophoping? Cellulitis? Dan biedt mesotherapie een oplossing. 

1. Bodyfirm: anticellulitisbehandeling en bodycontouring

Natuurlijk is sport goed voor je gezondheid. Je werkt ermee aan je conditie én je vorm. Maar toch helpt het niet bij iedereen om plaatselijke probleempjes op te lossen zoals cellulitis en lokale vetophopingen.

Kies dan voor Bodyfirm, een behandeling van mesotherapie specifiek voor die lichaamsdelen waar cellulitis en een eventueel teveel aan vet aanwezig is. Denk dan aan je lovehandles, je armen, de zone net boven je behabandje, je knieën, onderkin of dijen.

HOE WERKT MESOTHERAPIE BODYFIRM?
Na het gebruik van de micro-needling brengen we de producten van Pluryal Mesoline aan waardoor de werkzame stoffen meteen op de juiste plek terecht komen. En nog een voordeel: we kunnen erg plaatselijk werken, op een maximale oppervlakte van ca. 1 A4.


2. Mesoline Slim: aanpak lokale vetophoping

Mesoline Slim is de oplossing voor plaatselijke vetopstapelingen zoals deze voorkomen op je buik, billen, onderkin, boven je behabandje, enz. Deze uitgebalanceerde mix van Mesoline-ingrediënten is erg efficiënt in het oplossen van vet en de algemene verbetering van de huid.

HOE WERKT DEZE SLIMMING BEHANDELING?

Net zoals bij de Bodyfirm-behandeling, brengen we het product van Pluryal Mesoline aan na de micro-needling. De werkzame stoffen bereiken zo meteen de juiste plek. Het resultaat en het aantal vereiste beurten verschillen van persoon tot persoon. Deze behandeling zorgt voor een strakkere, zachte huid op de aangepakte plekken.


We hanteren volgende prijzen:
- 1 beurt: € 110
- 3 beurten: € 275
- 5 beurten: € 450