PEEL 2.0 - een peel voor elk huidtype en huidprobleem

PEELINGS


Een jonge, gezonde huid hernieuwt zichzelf om de 6 weken. Dit proces vertraagt naarmate we ouder worden.


Om deze hernieuwing succesvol te houden, is het belangrijk dat de nieuw-gevormde cellen ook gezond zijn. Een vlotte afvoer van dode cellen (ook wel exfoliatie) genoemd zodat de nieuwe, jonge cellen aan de oppervlakte kunnen komen zorgen ervoor dat de huid een stralende, gezonde look heeft.


De exfoliatie vertraagt bij het verouderen. Dit resulteert in een abnormale opeenhoping van dode cellen, wat een doffe en vale tint geeft en een onregelmatige pigmentatie. Het is dan ook niet zinvol om crèmes aan te brengen op dode huidcellen.


Een huidprogramma dat de term 'huidverjongend' waardig is, dient een diepere werking te hebben die verder gaat dan kortstondige, oppervlakkige hydratatie van dode cellen.


Onze peel-behandelingen bevatten natuurlijke fruitzuren en zuren die de buitenste laag aan dode huidcellen geleidelijk, efficiënt en veilig exfolieert tot in de diepere, basale levende huidlaag. Daar stimuleren ze de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen en collageen. Dit zorgt voor een verbeterde huidtextuur en een frisse uitstraling.


Deze behandelingen zijn zeer effectief bij volgende huidproblemen:

- Actieve acné

- Acné-littekens

- Grove poriën

- Fijne lijntjes

- Rimpels

- Hyperpigmentatie

- Solar Keratosis

- Zonbeschadigde huid

- Sterk gehydrateerde huid

Bright new skin